Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine www.promodarila.si

Namen teh pogojev poslovanja je jasno definirati prodajne pogoje med ponudnikom in njegovimi kupci. Po pogodbi se kot kupec razume vsaka pravna oseba (oz. fizična oseba), ki je opravila nakup na spletni strani www.promodarila.si.
Spletna trgovina www.promodarila.si je spletna trgovina, ki jo upravlja PROMO DARILA d.o.o., Zadružna cesta 33, 8340 Črnomelj.

Naslednji splošni pogoji veljajo za vse dobave in ponudbe prodajalca PROMO DARILA d.o.o.. Sklicevanje kupcev na lastne standarde ali prodajne pogoje se zato ne upošteva.

Registracija kupcev

Za registracijo lahko kupec zaprosi preko spletnega obrazca ali elektronske pošte, lahko pa uporabi tudi obrazec za avtomatsko registracijo na strani.
 Registrirani uporabniki imajo možnost pregledovati in spreminjati večino podrobnosti svojega računa in pregledati pretekle nakupe.

Naročila, dostava

Prijavljeni uporabniki lahko izdelke iz kataloga dodajajo v košarico in izvajajo naročila.
 Po potrditvi naročila vsak uporabnik prejme obvestilo po elektronski pošti o naročenih izdelkih in izdelkih, ki bodo dobavljeni. 
Pred potrditvijo naročila kupec izbere naslov za dostavo.

Naslove za dostavo si kupec lahko vnese predhodno in potem pred potrditvijo samo izbere iz seznama že shranjenih dostavnih mest.
 Za dostavo skrbi podjetje PROMO DARILA d.o.o. ali pa se blago pošlje po pošti. Kupec ima možnost osebnega prevzema blaga na sedežu podjetja PROMO DARILA d.o.o., Zadružna cesta 33, 8340 Črnomelj.

Cene so EX WORKS prodajalec in ne vključujejo stroška dostave. Pri naročilih nad 150 EUR, strošek dostave krije prodajalec. Minimalen znesek nakupa na naši spletni strani je 20 EUR (DDV vštet), brez poštnine. Naročila pod tem zneskom ne bodo obdelana.

Dobavni rok

Rok dobave za naročilo poslovnih daril in promocijskega materiala na zalogi je 3-5 dni brez dotiska, za blago iz zaloge v centralnem skladišču je rok približno 8-15 dni brez dotiska, za blago z dodelavo se rok podaljša za cca. 7 delovnih dni (v novembru in decembru do 15 delovnih dni) od potrditve predlog za tisk. Za dobavo blaga jamčimo do razprodaje zalog. 

Račun

Računi se pošiljajo skladno z določili pogodbe.
 Računi se pošiljajo po pošti ali preko e-računa, če kupec posluje na ta način.
V kolikor kupec računa ne plača v roku, se mu do plačila ne dobavlja novih artiklov iz spletne trgovine ali direktne prodaje.

Plačilo naročenih izdelkov

Plačilo dobavljenega blaga se lahko izvrši s plačilom po predračunu ali s kreditnimi karticami. 

Slike

Slike so simboličnega značaja in si pridružujemo pravico, da slika ni točna ponazoritev dejanskega izdelka.

Vračilo izdelkov

V skladi z določili ZVPot ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga obvesti prodajalca, da odstopa od pogodbe in vrne prejeto blago na naš naslov.

Varstvo podatkov

Naši postopki za varstvo podatkov, so v skladu s predpisi Republike Slovenije o varstvu podatkov.
 Kupec se strinja, da prodajalec lahko obdeluje, hrani in uporablja podatke o strankah, ki jih prejme v zvezi s poslom, razen takih, ki so zaupne narave.
 Prodajalec uporablja strankin E-poštni naslov samo za informiranje kupca glede posla ali (če se kupec s tem strinja) za obveščanje o novostih, akcijah in podobno. 
Prodajalec ne bo posredoval osebnih podatkov o strankah tretjim osebam. Izjemoma to sme storiti bodisi na željo kupca ali, če to posel zahteva (n. pr. reševanje reklamacij). V takih primerih se obseg prenesenih podatkov omeji na najnižjo potrebno raven. 
Stranka mora biti obveščena in imeti možnost, da popravi, blokira in izbriše svoje osebne podatke iz evidence prodajalca, razen v primeru, ko jih prodajalec potrebuje iz davčnih razlogov oz. upravičenih zahtev državnih organov

Ostalo

Poleg teh prodajnih pogojev se v razmerju med strankama uporabljajo tudi veljavni predpisi, ki urejajo to področje.
Vse morebitne spore izvirajoče iz poslov, sklenjenih po teh prodajnih pogojih bodo stranke reševale predvsem na sporazumen način, v nasprotnem pa bo o sporih odločalo sodišče po sedežu prodajalca in po pravu RS.
V primeru, da ena ali več zgoraj navedenih določb je, ali postane neveljavna, to na veljavnost preostalih določb ne vpliva. Stranke bodo poskušale nadomestiti neveljavne določbe z veljavnimi, ki so najbližje pogodbenim namenom.

Newsletter & Get Updates

Sign up for our newsletter to get up-to-date from us